Zabaglione och körsbärskompott i äggskal av choklad. Nej, när jag som som elva-åring för första gången kom i kontakt med zabaglione uppstod ingen ljuv musik
Chokladzabaglione och körsbär i äggskal av choklad. Zabaglione och körsbär i äggskal av choklad. Nej, när jag som som elvaåring för första gången kom i kontakt med zabaglione uppstod ingen ljuv musik
Tuttifrutti bollar. TUTTIFRUTTI BOLLAR. samma recept som ovan men istället för äppelsylt hällde jag i lite tuttifrutti essens och lite rosa pastafärg, blir de för torra sätt i lite lite vatten tills smeten blir perfekt att rulla
Zabaglione. Rör nu ner osten i zabaglionen och tillsätt sedan vispgrädden försiktigt. Zabaglione. vispa gulor och socker i maskin så det blir riktigt vitt och pösigt
Säger vi tuttifrutti tänker de flesta på ett obskyrt nittiotalsprogram av italiensk modell. När vi provsmakade den här sorbeteten blev vi mycket förvånade, det finns faktiskt en viss likhet med den syntetiska tuttifruttismaken men det här är … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Vispa rejält med en ballongvisp eller elvisp så att zabaglionen ljusnar och blir tjockare. 1. Häll 2 msk vin i en kastrull, lös upp gelatinet i det och låt stå
Vispa äggulor och socker vitt och pösigt i rostfri skål eller värmetålig glasform. Häll sakta och under ständig vispning ner marsalavinet i äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.