Håkan hittade två fina bitar kalvinnanlår i affären tidigare under veckan som han gladeligen köpte med sig hem och av dom blev det smarrig wienerschnitzel
Smula jästen i en bunke. Smält margarinet och häll i degvätskan. Värm till fingervarmt, 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om så att den löser sig
Jag har fått äran att vara den första gästbloggaren på köttfärsbloggen. Jag ser inte mig själv som en matlagare direkt och ligger några divisioner under Stina som ansvarar för övriga recept här på köttfärsbloggen
Jag måste börja med att erkänna en sak. Jag är besatt av matbutiker. Varje gång jag åker till en ny stad eller till ett nytt land måste jag genast kolla in utbudet i närmsta matbutik
Nu är det full fokus på Wiener Caféet där jag jobbar som produktansvarig. De var mycket nöjda och Wiener Caféet levererar nu deras dessertgrunder så de kan jobba på ett smidigt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.