Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Testa även med chokladkross, det smakar jättegott. FacebookTwitterGillaGilla Laddar. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Jul, nyår, födelsedagar, påsk osv, är högtider som jag självklart ska få unna mig kaka, tårta, pepparkakor, godis, choklad, glögg, läsk (osv osv) om jag vill
Men använder man fantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Och tillredningen ärdet inte något hokuspokus med. Huvudena, (som gärna skulle vara saltade) blev kokta, köttet plockades av och hamnade i stuvningen och den kryddades med peppar och vitvin
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.