2012 Château
Bouscassé Vieilles Vignes (92005, 600 flaskor, 249 kr) är gjort på samma tjuriga druva, tannat, men från en lite varmare årgång och är mera färdigt och lite mera spännande.
Sent ikvällellerimorgonbitti är de lagom urlakade. Här är fyra sorters saltade svampar som jag ska leka med på olika sätt och skapa spännande och goda vegetariska röror och inläggningartill julbordet
en tävling där du som läsare nu har chans attvinna ett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adriansskafferi-familjens kokbok” eller ”Adriansskafferi-familjens bakbok”
Det är rena lyxen att ta och tina längre fram, sådär en kolsvart vinterlördag. ***Skulle du råka ha för mycket rabarber du varken villellerhinner baka, safta och sylta så måste jag tipsa om det allra bästa en kan göra av rabarber
Fortfarande väldigt enkelt och kräver varken att man fiskar, rensar ellerfiléar själv. Eller skall man läggain färsk så behöver man plocka fram en god bok och följa instruktionerordentligt, för det kan faktisktbligiftigt om man slarvar där
Låt vätskan svalna en stund så att den inte är så varm när den ska läggas på moussen. Tillvägagångssättetatt göra moussetårtor och cheesecakes på är ganska lika om man använder gelatinblad
Vem vinneregentligen på den här inställningen. För det är ju så attproduktiviteten har förändrats enormt – vi kan producera varor och vissa tjänster i en takt vialdrig kunnat drömma om
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.