Vetesurdegsbröd à la Bertan
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 morgon
  • 1 dl rågsurdegsgrund med
  • 1½ dl ljummet vatten
  • 60 gram vetemjöl (Eko)
  • 1 dl ljummet vatten
  • 60 g vetemjöl
  • 2 morgon
  • 3 Upprepa dag 2
  • 1 dl vetesurdegsgrund
  • 2 dl ljummet vatten
  • 2½ dl vetemjöl (eko)
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 5 dl ljummet vatten
  • 10 gram färsk jäst utrört i lite av vattnet
  • 800 gram vetemjöl (eko)
  • 3 tsk salt
  • 2 gånger med ca
  • 30 min mellanrum

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.