Jag tycker oftast att det blir godare än de man köper på caféer, dessutom otroligt mycket billigare. Jag använder oftast banan, jordgubbar och blåbär, men det går att välja i princip vilka frukter och bärsom helst
Skumma av och häll på väl rengjorda och varma glasburkar. Rensa vinbären noga och koka upp tillsammansmed vatten, kardemumma och hälften av sockret i en tjockbottnad kastrull
Vispa smör, ägg och sötningsmedel (smält inte smöret). Lägg ut bären över. Häll i vetemjöl, bakpulver. Kavla ut den andra halvan av degen, lägg över bären
Häll på den på den svala tårtbotten och låt tårtan kylas i frys några timmar. Den här tårtan är inte bara vacker att titta på den är även god kan jag lova
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj somman kan variera alltefter smak och tycke
Solen har värmt ansiktet för första gången på flera månader, och varje år när den gör det för första gången så blir manpåmindom att det faktiskt kommer att bli en vår och sommar i år också
Piffa upp buffén med färgglada frukt- och salladstallrikar som placeras ut lite varstans på bordet. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Smaka av med socker. Skär eller klipp frukten i bitar. Koka upp under omrörning till första bubblan. Ta kastrullen från värmen och häll upp krämen i en skål
Använd till efterrätter, smoothies, yoghurt, glass, pannkakor. Någon deciliter Bär eller Frukt. Det är färdigt när det bildas bubblor och det smakar lite surt och kolsyrat
Jag gillar att ha exempelviscitrusfrukter, bär eller mango i salladen. Låt allt fräsa på hög värme. När jag har ananas i grytan brukar jag lägga i den i bitar här på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.