I italien finns en särskilt bitter variant av kakao att köpa i alla livsmedelsbutiker. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
I min variant har jag lyxat till den lite ytterligare med vispad grädde, minimarshmallows och kanel. De hade aldrig oboy utan där fick man röra ihop sin egen varma choklad med kakao, grädde och lite socker i
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varm choklad
Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel. Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.