Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag. Idag har jag lämnat in ett arbete till Vasabladet med påsk-brunch-recept
Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag. *torrt skratt*Idag har jag lämnat in ett arbete till Vasabladet med påsk-brunch-recept
Mycket att stå i inför jul, ikväll slog vi in julklapparna och kokade samtidigt lite klappgröt, ingen hit hos barnen men väckte fina minnen för mig när man som liten kom hem med skolbussen från Yttermark lågstadieskola och fick sätta sig vid bordet och äta mammas klappgröt (frasagröitin) som mellis
Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min, kakan ska vara lite lös i mitten. God morgon. Ja, trots att jag är frisk igen har det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna
Stjärnanis girlangen hänger runt pardörrarna i vardagsrummet och sprider en härlig lakritsdoft. Har ni följt denna blogg vet ni säkert att vi försöker hålla bort det vita sockret
Vi har även hjälpts åt att städa dotterns rum, och lekt fiskedamm i vardagsrummet. Vad det blir för gott har jag ingen aning om, men det är ju liksom det som är del av charmen - överraskingsmomentet
Sedan har den fått ”hänga med” varje år i vardagsrummet, utom förra året när vi istället tog in en jättekvist & kitschgranen åkte ut till köket (kommer ni ihåg
Satt i vardagsrummet och bläddrade i en Allt om mat och hittade ett recept på Chokladfondant. Vänd ner blandingen i äggmixen - var inte rädd för att vända ur luft ur smeten, det är viktigt att chokladen blandas ut ordentligt
Skrivbordet, fönstret, köket, hallen, vardagsrummet. Ett av dem var "cowboy-western-jippykajey mother fucker-vitabönor-älskar dansar med varjar-spottarsnus-tema"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.