med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtoroch dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
med resten av citronens skal och saft. Bland yoghurten med vinäger, finriven vitlök, en nypa salt. Strimla sockerärtorna fint och lägg i en skål tillsammans
med resten av citronens skal och saft. Bland yoghurten med vinäger, finriven vitlök, en nypa salt. Strimla sockerärtorna fint och lägg i en skål tillsammans
Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i. Svartpeppar. salladen. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Stimla kycklingen och paprikan. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad. Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk myntaoch persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd. blandade salladsblad. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.