med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Salt och peppar. varje sida. Lägg smöret i en stekpanna och. Salta och peppra. 1 spetskål. Dela kålen i 4 – 8 delar. Stek 3-4 min på. steka kålen i olja, hälla över ett par droppar sesamolja och 1 msk japansk soja. 1 spetskål. 3-4 min på
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Salt och peppar. varje sida. Lägg smöret i en stekpanna och. Salta och peppra. 1 spetskål. Dela kålen i 4 – 8 delar. Stek 3-4 min på. steka kålen i olja, hälla över ett par droppar sesamolja och 1 msk japansk soja. 1 spetskål. 3-4 min på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.