1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4 min. 3-4 min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 4 bitar torsk i skivor, ca 600 gr. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. 4 bitar torsk i skivor
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 4 bitar torsk i skivor, ca 600 gr. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. 4 bitar torsk i skivor
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. 2 dl gröna ärtor
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 4 bitar torsk i skivor. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. 4 bitar torsk i skivor
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
1 blomkålshuvud. 1/2 msk gurkmeja. 1/2 msk fänkålsfrö. 2 msk olja. Salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Ansa blomkålen lätt och skär den sedan i 1 cm tjocka skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.