Men nog om detta. Nej, bönor på bretonskt vis är en välkänd polsk maträtt, som är typisk bar- och snabbmat - särskilt uppskattad med ett glas kall öl till
Blanda ut detta över aubergineskivorna, på toppen. När min mamma var på besök i Göteborg så gjorde jag denna rätt för första gången och vi båda tyckte att den blev väldigt god
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Till de ingår detta. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Den blir sådär vackert, som en krona på något vis när den läggs upp på ett fat. Maklobe är en stor favorit i Mellanöstern som kan tillagas på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.