Vaniljbrulée Sätt ugnen på 150°. Blanda grädde, mjölk och socker i en kastrull. Koka upp. Vispa upp äggulorna. Häll gräddmjölken över äggen under kraftig vispning Arla
Oväntat gott med rabarberVaniljbrulée med bakad rabarber1 vaniljstång4 dl vispgrädde1 dl mjölk1 dl strösocker6 äggulor3-4 rabarberstänger1 dl socker2 dl vetemjöl75 g smör2 msk hackad, skållad mandel1 msk sockerDela vaniljstängerna och skrapa ur fröna Fröken Dills kök
Vaniljbrulée Vilken underbar efterrätt. Godare kan den knappast bli. Det var mycket enklare att göra än vad jag trodde Emilias mat & bak
Vaniljbrulée Vispa ihop socker och äggulor. Koka upp grädde, mjölk och gröp ur och skrapa ner märgen från vaniljstängerna i en kastrull Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.