Kiwiklubbor & Chokladpraliner….ja, jag vet.. choklad igen ♥
1 Grön smoothie + Fruktsallad med müsli & vaniljnötmjölk + 2 fruktremmar + 1 Kokosbar + 1 plommon + 2 zucchinibröd m valnötsburgare & jalapenosås. 1/4 Hemlagad pizza (ej raw) + 2 zucchinibröd m tomatröra + Coleslaw + 1 Chokladkub + 1 bit Chokladtårta m hallontopping + 2 dl kaffe (ej raw). 2 Zucchinibröd m avocadoröra + 2 gröna chokladsmoothies + Coleslaw + 1 bit Chokladaprikostårta. 1 Grön Smoothie + 3 Zucchinibröd m avocadoröra + 2 Vattenmelonslush + Kaffe + 3 Chokladkuber + 1 kokosbar. 20 Dadlar. 2 Torkade Aprikoser. 2 Lime. 2 Citroner. 2 Tomater. 1/2 Gurka. 2 Zucchini. 2 Gul lök. 1/2 Kruka Citronmeliss. 2 Krukor Örtkryddor. 1/2 Kruka Gräslök. 1/2 Morot. 1/2 Majskolv. 1/2 Blomkålshuvud. 2 msk färsk Ingefära. 2,5 dl Cashewnötter. 2 msk Sesamfrön. 2 msk Pumpafrön. 2 msk Agavesirap. 1/2 tsk Lantbuljong. 2 msk Olivolja. 2 Noriark (ej raw). 1/2 Laxbit (ej raw). 1/2 Gul lök (eko men tillagad). Du får ut 4 skivor av varje Kiwi som du trär på pinnar och doppar i chokladen minst 2 gånger. MIIIIJJJAUUUUUUUUUUU så gott 1 Grön smoothie + Fruktsallad med müsli & vaniljnötmjölk + 2 fruktremmar + 1 Kokosbar + 1 plommon + 2 zucchinibröd m valnötsburgare & jalapenosås. 1/4 Hemlagad pizza (ej raw) + 2 zucchinibröd m tomatröra + Coleslaw + 1 Chokladkub +. 1 bit Chokladtårta m hallontopping + 2 dl kaffe (ej raw). 1 Grön Smoothie + 3 Zucchinibröd m avocadoröra + 2 Vattenmelonslush + Kaffe + 3 Chokladkuber + 1 kokosbar. 20 Dadlar. 2 Torkade Aprikoser. 2 Lime. 2 Citroner. 3 Avocado 2 Tomater 15 Coctailtomater. 1/2 Gurka. 2 Zucchini 2 Gul lök. 1/2 Kruka Citronmeliss. 2 Krukor Örtkryddor. 1/2 Kruka Gräslök. 1/2 Morot. 1/2 Majskolv. 2 msk färsk Ingefära. 2,5 dl Cashewnötter. 2 msk Sesamfrön. 2 msk Pumpafrön. 2 msk Agavesirap. 1/2 tsk Lantbuljong. 2 msk Olivolja. 1/2 Laxbit (ej raw). 1/2 Gul lök (eko men tillagad). 4-5 Kiwi Du får ut 4 skivor av varje Kiwi som du trär på pinnar och doppar i chokladen minst 2 gånger Lägg i frysen mellan varven
Gittes Green Living
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.