Glutenfria vallmofrallor (ca 12 st)50 g jäst. Klassiska och lättbakade frukostfrallor med vallmofrön. Har du inte havremjöl hemma går det bra att ersätta det med mjölmix
Dessa bröd tycker jag egetnligen är ganska tråkiga. Men - nära och kära på många håll har nominerat dessa till kategorin personliga favoriter, så då och då åker de på en bakning eller två tråkigheten till trots
Vallmofrallor (20 st). Vallmofrallor (20 st). Supergoda klassiska frallor med rågsikt. Jag har även blandat i vetekli och havregryn i degen för att få mer fibrer i brödet och vetemjöl special för att degen ska jäsa lite bättre
Värm vattnet till 37 grader, smula ner jästen. Blanda i olja, salt och vetemjöl. Knåda samman till en fast deg och tillsätt lite mjöl i taget för bra konsistens
Brödet är bakat efter mitt recept på vallmofrallor som ni hittar här (fast utan vallmofrön). Montering/garneringDela vallmofrallorna två gånger så att det blir tre bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.