I dag börjar mina döttrar sin första dag på ridskolan och jag sitter tillsammans med vår hund Brasse i en mysig lada och jobbar några timmar medan barnen är ute på ritt i skogen
Om jag bara fick ha en kokbok är denna det självklara valet. Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Det jag inser är att de som står i valet och kvalet, eller redan bestämt sig och bara väntar på att få lägga sig på operationsbordet inte ser att det finns något annat alternativ
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Valet föll på hennes halverade cocktailtomater med basilikablad och mozarella, enkelt och gott. I lördags när vi hade gäster så slog vi till med lite nya tilltugg till drinken de fick njuta av, innan det var dags att njuta av maten
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.