Onsdag, lillördag och sjukstuga. Lilla tjejen har feber och tittar mest på tv och vilar. Fördelen när man inte är sjuk själv är att man får tid till att rota i frysen och pyssla lite i köket
Ostron med rödvinsvinägrett ochbubbel. Till ostronen hade vi så klart färskpressad citron men också en rödvinsvinägrett som balanserar upp ostronetoch är toppen ifall man inte ätit särskilt mycket ostron förut och vill ha en lite snällare smak
Fisk- kyckling och kalvfond från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson. Känn efter om buljongen är tillräckligt salt, låt svalnaoch förvara i kyl eller istärningslåda i frysen
De här bottnarna går bra att lösfrysa och ta fram eftersom och fylla med valfria pizzatillbehör. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.