Närmangör cakepops-favoriter och har fullt upp. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då manhar ett pressat tidsschema att följa
Men ibland finns varken tid eller ork att bry sig om halten av köttinnehåll eller finare fabrikat och när butikerna håller extrapriser så har vi nog alla stoppat ner en förpackning mamma Scans ibland
Så här gör du. Närmanhar den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant). Marängbottnarna kan man baka flera dagar i förväg och förvara torrt tills den ska fyllas med vaniljkräm, grädde och jordgubbar
Vad kul. Närman bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
När jag var och handlade i torsdags fick jag för mig att jag skulle köpa kycklingfärs. Hade sett något recept för ett tag sedan och sen har inte färsen lämnat huvudet
Det kan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Har fortfarande inte inhandlat några större bestånd av julklappar och jag misstänker att det blir den sedvanliga julklappsrusningen dagarna före julafton
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Gör så här. Det jag tycker är svårast med att räkna är att fördela kalorierna jämt under dagen så manhar ordentligt kvar när det är dags för middagen på kvällen
Vadgörman egentligen med den överblivna skinkan närman tröttnat på skinkmackor. Det är säkert fler än jag som har kvar rester från julbordet och framförallt julskinkan brukar det kunna bli en del kvar av hos många
Tänkte dela med mig av det recept jag använder när jag gör Budapestbakelse här på cafeet. I bland blir det dock en Budapesttårta - en bra variation mot den rullade bakelsen, och lite enklare att göra
Apelsinsmaken gör också mandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Eftersom jag under senare tid försöker undvika just detta - mat med långa innehållsförteckningar, bestämde jag mig under gårdagen för att göra min egen majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.