Vörtbröd 2012
Brödkonst & annat...
Brödkonst & annat...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Mjöl
  • 250 g St
  • 90 g Ned reducerad svagdricka och porter
  • 20 g Or
  • 200 g Ny aktivsurdeg (som precis börjat bubbla den är då väldigt mild i smaken)
  • 1 tsk Ny stöt kardemumma
  • 2 tsk Ma
  • 1 tsk Ny stöt Anis
  • 4 tsk Kanel
  • 2 tsk kryddnejlika
  • 50 g Russin
  • 50 g Tranbär
  • 2 timmar se
  • 1 stort bröd
  • 2 mindre
  • 6 timmar
  • 10 timmar och
  • 15 timmar
  • 250 grader ångade sänkte efter
  • 10-15 min till
  • 200 grader och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.