1- års
kalas och därefter var jag fast. Jag har ingen utbildning i ämnet utan är självlärd. Jag bor tillsammans med min man och vår son Hannes och vår dotter Lykke i Markaryd i södra småland. Jag bakar enbart till familj och nära vänner, tar alltså inte emot beställningar, som det ser ut nu. Jag svarar dock gärna på frågor
Överraskande var att jag till och med gillade mangopannacottan fast jag aldrig gillar mango annars. Gjorde mitt sista pass nyss på jobbet innan jag gick på hel sjukskrivning
Jag hade länge lovat att jag skulle ta med tårta tilljobbet, så när det var några killar som skulle sluta tyckte jag att det passade bra att göra dessa
Den här veckan är det min "kakvecka" igen på jobbet. Bred ut över bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen under cirka 7-9 minuter tills smeten stelnat
Pajen är ganska mäktig och räcker till många. Varje torsdag turas vi på jobbet om att baka fika. Kolan skall gå att precis forma till en kul då är den klar
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.