Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Koka den djupfrysta fiskentillsammans med löken och lagerbladen. Tillsätt resten av mjölken ochmargarinetoch låt det koka upp och låt det sedan småkoka ett par minutertills såsen har tjocknat
Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även litefiskkrydda. Skala potatisoch börja koka. Blanda ihop Två burkar creamfresch, en purjo, en grädde, dill
Vi använde hokifile som vitfiskochbasilika samt persilja som örtkryddor. Den tar litetid eftersom potatisen ska bli klar iugnen men det är ju bara vänttidochintearbetstid
I förrgår hade vidillitsatzikin, igårifiskenochidag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund iugnen efter att du stekt dem. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsåsoch ärtor stod på menyn
Lättlagad ochkrämig gratäng med fläskytterfilé, paprikaoch bacon. Mört och gott . Tomma tallrikar här. Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.