att vi jobbar med stora maskineroch redskap som kanske intealltidfinns hemma men. Jag delar gärna medmig recept vi använder men jag vill att ni ska tänka på
Om ni väl börjat göra denna är det svårt att tycka om den man köper ibutik efteråt. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Allt i ett gratäng medkikärtor, champinjoneroch färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Tyvärr fungerar inte denna rätt så bra att frysa så det gäller att äta upp den inom några dagar. Häll i grädden samt halva mängden mjölk tillsammansmed löksorterna och låt alltsammans koka upp
Idag bakade jag årets första lussebullar. Pensla bullarna med ägg ochstick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela medmig av det
En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv. Här har jag blandat kycklingmedpotatisochliteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Imorgon är det dags att gå till jobbet igenoch då börjar vimed en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bliroligt att börja jobba igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.