Våffelraggisar
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 38 år gammal får jag helt enkelt hålla god min och smaka på maten som serveras. Jag som alltid tvingar alla runt vårt middagsbord att smaka på allt. Sedan måste de inte tycka att det är gott. Jo, om de vill bli bjudna igen ;-) Självklart kunde jag inte tillaga raggmunkarna som vanliga människor utan tog fram våffeljärnet. Kanske kunde jag lura mig själv att tro att det inte var raggmunkar. I våffeljärnet brukar jag laga rårakor och rösti. Vi har det även till toast, för jag tycker det smörgåsjärn vi har inte är lika bra. Men man måste låta det som tillagas bli riktigt klart innan locket öppnas för annars sitter det en halva i varje ändå på våffeljärnet. Jag stekte även några på vanligt vis i en stekpanna, som (hrm, konservative) Berra tyckte var godast. Men Lowe höll med mig och gav våffelraggisarna full pott!
  •  
  • Frasiga raggmunkar med bacon och spetskålssallad med rårörda lingon, 4 pers Spetskålssallad med rårörda lingon
  • 200 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 1 spetskålshuvud (lade jag till själv), tunt skuren
  •  
  • Frasiga raggmunkar
  • 1 kg potatis
  • 5 dl mjölk
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 ägg 2 pkt bacon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.