Tips på förrätter till nyårsVästerbottensostplättar. Hej hopp. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Först ut är förrätter. Rårakor med västerbottensost Smaskelismaskens
Tips på förrätter till nyårsVästerbottensostplättar med rom och hummer. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk Smaskelismaskens
Västerbottensost-plättar med sikrom, röd lök och crème fraicheVästerbottensostplättar. Låt sikrommen rinna av i en tät sil. Gör plättsmeten. Separera äggulorna från vitan, vispa vitorna till hårt skum Matklubben.nu
Västerbottensost-plättar med sikrom, röd lök och créme fraicheVästerbottensostplättar. Låt sikrommen rinna av i en tät sil. Gör plättsmeten. Separera äggulorna från vitan, vispa vitorna till hårt skum Norrmejerier.se
Västerbottensostplättar 1. Riv osten. Pressa potatisen. Dela äggen i gulor och vitor. 2. Vispa äggvitorna till hårt skum. 3. Blanda äggulorna med ost, mjölk och grädde Tasteline
Västerbottensostplättar Knäck äggen, separera äggulorna från vitan och vispa sedan vitorna till hårt skum. Gulorna blandas med osten, mjölken och grädde Matklubben.nu
Västerbottensost-plättar med sikrom, röd lök och créme fraicheVästerbottensostplättar. Låt sikrommen rinna av i en tät sil. Gör plättsmeten. Separera äggulorna från vitan, vispa vitorna till hårt skum Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.