Häll över vattnetså det täcker. vatten. Skala och klyfta löken. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Låt köttet sjuda med locket på glänt, 1 1/2-2 timmar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar. Lägg i morötterna och låt sjuda 5-6 min. 16 person(er) Ingredienser 3 kg högrev 2-2,5 l vatten 4 morötter 4 gula lökar 5 persiljestjälkar 1 msk vitpeppar, hel 3 lagerblad 4 kalvbuljongtärningar 1 dl vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde 4 dl pepparrot, riven 2 tsk salt Tillbehör 2 kg potatis, kokt 8 morötter, kokta pepparrot, nyriven persilja, hackad
Att köpa mycket är inte alltid det bästa. Här är mitt bästa spartips. Ägg är ett annat bra exempel på livsmedel som håller mycket längre än bäst-föredatumet
Min sambo är en så kallad flexitarian och även om vi äter mycket vego hemma (jag gör mitt bästaföratt pracka på henne allt jag kan) så har hon alltid käkat kött, och barnen har därför fått välja vad de vill
Blir den för lös har du tagit för mycket vätska och får fylla på med lite mer Sukrin Melis. Annars när man ska baka bullar blir det hur många som helst
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Lägg i lite extra vatten om det ser ut att bli för torrt. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
Världens enklaste och snabbaste måltid skulle jag tro. Asiatiskt var på tokförlänge sedan. Tillsätt broccolin och teiyakisåsen och vattnet, och låt woka ett par minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.