Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. En egen vaniljsås med vaniljstång är så otroligt mycket godare än alla färdiga pulversåser eller sådan tråkig vaniljvisp som finns i affärerna
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Just denna coleslaw får jag alltid tonvismed beröm för när jag bjuder på den. Previous post. Pork ShotsRökt rödkål med sidfläskSmoked Candied BaconCandied JalapenosMachonaiseBeef short ribs med kaffekrustShake & Plank Grolsch ChickenSaltinbakad Guldsparid
Jag serverade den därför med vaniljsås, vilket blev riktigt mumsigt. Vi har tre olika äppelträd i trädgården, ett Aroma, ett Birgit Bonnier och ett Cox Orange
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Jag visste på en gång när jag mixat cashewnötterna och lagt i lite ost och salt att det här skulle bli något extra
Det är många idag som gärna gör sina hamburgare själva, ofta på egenmalt nötkött eller köper exempelvis färdigmalt högrev för att få en hamburgare lite över det vanliga
Men nu vet vi det till följande gång. Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästa chokomäräng. med hjälp av en "pursotinpussi", vet inte vad de heter på svenska, lite nolot, jag vet
Vill du ha vermiselli i riset ska du först steka dem gyllenbruna i en panna med olja (om de inte redan är bruna) och låta dem koka med riset i föregående moment
Innan maten bjöd vi på bubbel (en av mina favoriter) och cider (eller äppeldryck med ciderkaraktär som det heter) samt lite snittar istället för en förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.