Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Bästa långpannebrödet med olivolja, timjan och flingsalt. Här kommer receptet på ett mycket använbart och lättbakat långpannebröd som jag ofta bjuder på när det vankas kalas
Sedan maj månad gäller dessutom vetestärkelsefritt, och det utmanar än mer. Och så vet ni som följer bloggen att frallor eller småbröd är det som jag grejar mest med – enkelt att ha i frysen
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Jag har börjat testa en hel massa nya recept på saker som jag ska ställa fram på julbordet och en ny favorit är julköttbullarna som jag gjorde i helgen
Tummen upp för bästa Persbrandt som skötte övergången klockrent med ”ring-klocka-ring”. Här hemma blev det mycket sparsamt med enkel mat, TV-soffa och hundmys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.