Skolans fisksås-recept brukar göras på gräddfil och/eller fil med lite majonnäs. Jag gillar när det blirlite mjukare i smaken och använder därför bara gräddfil
Frostingen gjorde jag enligt receptet på philadelphiafrosting med citron, men jag uteslöt citronen och tillsatte bara någon tesked vaniljsocker, då jag ville ha en svag vaniljsmak på frostingen
Hej på dig och varmt välkommentillLCHF-arkivet. Tanken med den här bloggen är att skriva om LCHF, men även att recensera produkter som har anknytningtillmatlagning och även att de som är intresserade av kan få skrivaliteinlägg om sina erfarenheter
Denna kycklingrättblir också vårtbidrag på temat ingefäratill ”Månadens middagstips” hos Birgitta och hennes trevliga mat- och bakblogg ”Minlilla kokvrå”
Får nog ta och köpa lite penséer till att börja med. Nu är det ju verkligenvåri luften, så man blir ju så sugen på att börja plantera och fixa och dona
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.