-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbakatill min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Frostingen gjorde jag enligt receptet på philadelphiafrosting med citron, men jag uteslöt citronen och tillsatte bara någon tesked vaniljsocker, då jag ville ha en svag vaniljsmak på frostingen
Tanken med den här bloggen är att skriva om LCHF, men även att recensera produkter som har anknytning till matlagning och även att de som är intresserade av kan få skriva lite inlägg om sina erfarenheter
Ursäkta den dåliga mobilbilden, men jag tycker ändå att det är värt att dela med mig av de här superenkla men lyxiga små tilltuggen som är en hit till ett glas bubbel eller en iskall öl
Kanske passar det till en köttbit i helgen. Häll i rödvinet,buljong och soyan och koka så vätskan reduceras till hälften innan grädden och gelén hälls i och koka sedan på lite svagare värme lagom så att den sjuder med små bubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.