Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
En riktigt saftig och smarrig smörgåstårta gjorde jag tillmin gubbe när han fyllde år i helgen. Jag gör aldrig efter något recept när jag gör fyllning till smörgåstårta, men den här gången skrev jag ner allt jag hade i, mätte och greja så nu du kan göra lika god fyllning till din smörgåstårta
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker och på det viset bidrar till mitt bloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbakatillmin barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Tillsammans med ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den var minst lika god och mättande som middag till en kopp te på tåget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.