Det här receptet gjorde jag för ett år sen, men hittade det bland utkasten och tänkte att det var dags att damma av receptet lite så det fick se lite ljus
Fick ett jobbuppdrag i dag på förmiddagen som jag helst ska lämna ett utkast på tidigt imorgon. Hej. Sitter med ritningar utsprida över hela matbordet och ritar
Jag har försökt att komma på något att blogga om ni efSatt just och rensade bland alla recept jag hade i utkastet, mycket som jag tänkt blogga om men inte blivit av, bra recept men med super fula bilder – det får inte komma upp på bloggen
Det här inlägget har legat och grott som utkast alldeles för länge nu. Äpplepaj med vaniljsås. Inte mycket som slår en riktigt god äpplepaj gjord på svenska äpplen
Jag har ju dock en del recept på lut som jag haft som utkast i min blogg-gömma som tur väl är, så jag kan dela med mig av godaker till er även när jag själv inte lagar så mycket
Den här pastasalladen vill jag minnas är ett resultat av "man tager vad man haver" under en av mina semesterdagar då jag inte ville, orkade eller hade lust till att åka till affären, och eftersom jag har med den i ett utkast här i bloggen så måste den ha blivit lyckad, tycker det ser och låter rätt frestande, faktiskt
Dock har jag tydligen inte lagt upp det här upptäckte jag igår, men receptet och bilderna fanns sparade i ett inlägg i utkast på bloggen, så jag lägger upp det nu
Receptet har legat bland mina utkast hur länge som helst, jag hade glömt att den fanns där. Idag delar jag med mig ett recept på ljuvlig Äppletarte med vaniljsås
Vet inte hur många halvfärdiga, eller i värsta fall helt färdiga utkast jag har där det jag sedan lagat eller blandat inte blivit tillräckligt bra för att publicera
Det här inlägget är gammalt och borde ha kommit ut förra helgen eller i veckan i alla fall, men det har legat som utkast bra länge och igår åkte ju Sverige ur i kvartsfinalen…
Här kommer dock ett första utkast. Det kanske är lite väl tidigt med pepparkakor och glögg, men efter lördagens pepparkakscheesecake kunde jag inte låta bli att testa ett nytt experiment, nämligen en nyttigare variant av glutenfria pepparkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.