Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis. Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga och vill förbereda maten
Sitter här med datorn i knät och har precis packat en liten väska inför ett trevligt event imorgon. Såhär på vardagskvällarna är det lätt att fantasin för matlagning tryter och man vill bara få mat snabbt
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Ett ledord för att klara hushålls- och vardagspusslet är att FÖREBEREDA. Jag gör upp en ungefärlig plan på vad vi ska äta i veckan som kommer, åker sedan iväg och storhandlar
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.