Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Jag gillar att baka väldigt mycket och är det något som jag bakar ganska ofta så är det kanelbullar. Bakade ett gäng i veckan och de blev väldigt goda, men att kavla ut degen var ingen dröm
Kameran strejkar, så nu blir det mobilbilder. Det hör till saken att jag går på diet just nu. Efter semestern, som för min del inneburit ett väldigt kärt och intensivt umgänge med kött, ost och vin, har jag fått en ny kompis runt magen som jag hyser semesterflirtskänslor för - den var charmig och rolig i solsken, men den gör sig inte lika bra i eftertankens kranka blekhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.