Vill man gå galore så rekommenderar jag varmt vegobuffén hos UlriksdalsSlottsträdgård. Krog & Café Solna, Stockholms-tips, Ulriksdal, UlriksdalsSlottsträdgård, utelunch, vegetariskt
Ni som följt oss ett tag vet att Liten är "vääääldigt förtjust" i Ceasarsallad. För oss är en klassisk Ceasar gjort på romansallad, tomater, rödlök, brödkrutonger, kapris och parmesan
Sommar i Uppland brukar alltid innebära en tur till Ulriksdals trädgårdscafé. Detta recept kommer från den nya kokboken Slottsträdgården Ulriksdal (Katarina Nordgren, och innehåller bara vegetariska receptet
För att toppa av hela helgen så var vi iväg på sommar-ute-teater i går tillsammans med Björkenäsarna, som först bjöd på middag i sin trädgård och sedan på fika i gröngräset i slottsträdgården
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Slottsträdgårdens Kafé. Den här thailändska glasnudelsalladen är mitt försök att efterlikna kockarna på Slottsträdgårdens kafés dito, och den smakar finfint
Imorgon ska vi besöka Slottsträdgården Ulriksdal. Fanfarer, jubel och tomtebloss. Idag, 1 augusti 2015, är det exakt ett år sedan jag la ut mitt första inlägg på den här bloggen
Receptet är taget från "Vegetariskt - Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal). Osäker på om jag ska lägga upp matrecept eller om jag bara ska lägga upp bakning
Receptet är taget ur ”Vegetariskt – Mat från trädgårdscaféet slottsträdgården Ulriksdal”. Eftersom sambon är väldigt förtjust i saffran så tänkte jag förgylla julbordet med dessa risbollar
Receptet är taget ur "Vegetariskt - Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal". Jag har ett par recept som ligger på lut som jag inte har bloggat om ännu
från Ulriksdals trädgårdscafé. En kaka utan krusiduller, passar utmärkt i söndagssolen. Receptet hittade jag i senaste numret av "Baka" - en väldigt härlig tidning för en baknörd som mig
SMÅ KUL POTATISA la Trädgårdscaféet SlottsträdgårdenUlriksdals (Boken Vegetariskt) 12-15 små kulpotatisar2 vitlöksklyftor2 msk olivolja1 tsk hackad färsk basilika1 tsk grovmalen svartpeppar1 tsk gurkmeja1 tsk grovmalen rosépepparLägg potatisarna med skalet på i en kastrull med lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.