Så sjukt gott medtunnbröd, smör, skivat ägg och kaviar. I morse fick jag för mig att baka tunnbröd, jag har bakat tunnbröd flera gånger tidigare men inte riktigt lyckats
Det här receptet ger ett mjukt, segt tunnbröd som är väldigt gott att äta med smör och ost. Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka i vanlig ugn också
Idag startade vi dagen med nybakade tunnbröd, så himla gott. Dessa går dessutom snabbt att göra då de bakas med bakpulver och inte behöver någon jästid
Blanda alla torra ingredienser, vispa ihop med vattnet och låt stå och vila en stund. Jag är den enda som äter glutenfritt i familjen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
Nu doftar det ljuvligt hos oss och det ska bli gott med en färsk nybakt macka till kvällen. Smula sönder jästen i en bunke tillsammans med socker och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.