Så här lagom till årsdagen av Alexanders Dop tänkte jag visa upp doptårtan jag gjorde till honom. Hans far är Pilot och hans mor flygvärdinna där av flygtemat
Så det blev aldrig någon tur till gymmet utan jag bäddade ner mig i soffan i stället. Servera laxen med klyftpotatis eller med en grönsallad som jag åt till – bara lite romansallad med ringlad olivolja och lite flingsalt på
Dulce de leche-fondant eller kolafondant som den blivit döpt till här hemma. Ibland har inte dygnet tillräckligt många timmar och man hinner inte allt man önskat, men jag valde att prioritera kvällens dessert just av den anledningen
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Gissa om jag blev förvånad när jag traskade ut i skogen idag för att plocka svamp till lunchen. Till lunch blev det en mycket god svamppasta med blandsvamp
) Men kan säga att det här var ett väldans enkelt och lättbakat bröd, dock jäsningstider som ett vanligt bröd men här behöver man inte heller knåda eller få till mjölet bra i degen
Jag ändrade en aning i receptet och gjorde rätten till en italiensk risotto. Varsågoda, här kommer en enkel, snabbt tillagad och mycket välsmakande varmrätt som jag bjuder på denna afton
fast jag tackar ju inte nej till en nybakad frukostbulle. Tillsätt vatten och vetemjöl. Ta ut plåten ur kylen och skjutsa in i varm ugn, sänk värmen till 250° och grädda ca 20 min
Lägg den i en skål medans den fortfarande är varm och klicka sedan ner smöret i bitar och låt det smälta tillsammans med den fortfarande varma spenaten
ett laxrosa hus med inredningsdesigners till ägare. Med ett otroligt snack-sug och USA-tiden framplockad ur minnet bestämde jag mig för att mina majs- och vetetortillas helt enkelt skulle få agera pitabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.