Vispaihop äggula med lite grädde och tillsätt det i grädden, det fårinte koka. Rätterna är så pass enkla att vi har gjort fyrarätters som har tagitväsentligt mer tidi anspråk
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här fårnitre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Vifickihop en trevligblandning av olika sorters plockmat tycker jag, men även hur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta
En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Madeleiner är egentligenfantastiska små bakverk som går att varierai det oändliga. Jo, att efter cupcakes och macaroner är det dags att utse en ny trendig småkaka
Låt svalna och dela sedan itre delar, så här som min mamma gör på den här bilden. Nu är det nog åretssista jordgubbar som finns ute ibutikerna och trädgårdslanden
En mjuk och saftigvaniljsockerkaka fylld med mandelmassa och toppad med grädde, kan det blibättre. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Iår kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisktrenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.