Traditionell fransk baguette
Bröd att baka
Bröd att baka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 1/4 kallt vatten
  • 7 gr
  • 2 tsk salt
  • 8 dl vetemjöl special
  • 500 gr
  • 2 ½ dl vetemjöl special
  • ½ dl vatten
  • 1 gr jäst
  • 1/50 del
  • 5 1/2 dl vetemjöl special
  • 1 ½ dl vatten
  • 2 tsk salt
  • 60 minuter
  • 300 gr och vik försiktigt samman degen som små kuvert.b) Låt vila under duk i
  • 30 minuter
  • 90 minuter
  • 260 grader och
  • var
  • vatten
  • 30 se
  • Sänk temperaturen till 210 grader
  • Vädra ut ugnen några gånger efter ca 10 minuter
  • Ta ut baguetterna efter ca 25 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.