Min kollega har fått samma stipendium, och när vi för ovanlighetens skull jobbade tillsammans på samma ställe förra veckan så passade vi på att fira detmeddennaitalienskahasselnöts- och chokladkaka
Degen är samma ”pasta matta” (galendeg) som används i Tortadizucca gialla. Denpåminner om ensvensk ostkaka, fast med samma söta, utpräglademandelsmak som tortadi riso
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Ingredienti. Altre informazioni. Condividi. Una manciata diolivenere alla greca. Olio evo q. Difficoltà. Porre gli spinaci in una padellacapiente (tipo WOK) assieme a un filo generoso d’olio e un pizzico disale
Richiudere i lembidella pasta brisèe sulla torta. Ingredienti. Condividi. Altre informazioni. Stendere la pasta brisèe in una tortieraeriempirla con la farcia preparataprecedentementefacendoattenzionediliverllarla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.