Torskpaket X-tra allt2017-08-24 11. Goooood morgon torsdag. Jag packar och fixar här, i eftermiddag flyger jag upp till Sthlm för ett underbart dygn till havs med 4Good nätverket och deras kryssning
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron salt svartpeppar peppar 8 ark bakplåtspapper 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan
Har du liksom jag svårt att komma på bra sätt att laga till torsk så att det smakar gott. Jag har inte så många bra torskrecept tyvärr och det är anledningen till att vi inte äter torsk så ofta
Torskpaket. Servera torskpaketen tillsammans med sparris- och rädissalladen. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tvätta potatisen och skär den i tunna skivor
Så var det dags för en ny vecka, kära läsare, nya insatser och friska tag. För vår del körde vi igång veckan med fisk på menyn, på svarta tavlan stod det att den skulle vara inpackad i folie och så fick det bli
Här har ni recpetet på mina torskpaket. Torskpaket med vårlök och bladspenat . . I förra veckan gjorde jag fiskpaket till mig och pappa med torskrygg, bladspenat, ost, tomater och lite till
I orginalreceptet skulle det vara torskrygg, vilket säkert hade varit ännu godare, en riktig festmåltid, men nu är det vardag och då körde jag med torskpaket
ca 10 kryddpepparkorn ett par stänk mald vitpeppar Låt torskpaketen tina något (någon timme) Skär torskblocket i ca 3 cm breda bitar Koka upp vatten, salta och tillsätt kryddpepparkorn och lite vitpeppar Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock 15-20 min, eller tills fisken är genomkokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.