Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Pasta tar cirka 8 min att koka, vannameiräkorna är redan färdigkokta när jag tar upp dom från frysen så det är bara att tina dom och steka på med lite kryddor. Så denna lunch blir klar på typ 10 min om du tagit upp räkorna ur frysen cirka 1 timme innan så dom hunnit tina. Pasta takes about 8 minutes to boil, vannamei shripms is already cooked when I take them from the freezer, so just defrost them and fry in a little seasoning. So this lunch will be ready in about 10 minutes if you defrost the shrimps from the freezer about 1 hour before. Dagens pastarätt tror jag att jag smaksätter med tomatpesto, det är bara att tillsätta 1-2 tsk i pannan när du fräser på räkorna och sen toppar jag nog med riven parmesan som jag har i en påse. 10 min. 10 min
örtsalt, spiskummin. Hade de varit vegeterianer skulle de äta falafel ofta sa de. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Den var jättegod. Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Lägg i rabarbern och koka i max fem minuter. Till varmrätt blev det ugnsbakad lax med dillhollandaise helt enligt Världens bästa matblogg och till det en sallad på purjolök, tomat, vattenmelon, fetaost, bladpersilja och salladsbasilika
Jag kan inte svarapå hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av. Det var en ren chansning att kombinera tomaterna med rabarber, men de passar verkligen otroligt bra ihop
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Felicia blev jätteledsen när hon fick sprutorna och det hördes att hon hade ont och var ledsen på riktigt, har inte hört henne låta så förut =( Hon blev glad sen när hon fick äta lite men var rätt trött hela förmiddagen och sov mycket
Det blev en trerätters och detta var vad jag bjöd på. Det var länge sedan vi sågs och behövde prata ihop oss angående vår resan till Barcelona i september
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Forma till små biffar och stek några minuterpåvar sida i smör. Minvariant av Medelhavskosten. Där har hon under flera år utbildat Kostrådgivare och Näringsterapeuter, läs mer om henne här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.