Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus pålandsbygdenen bit utanför London. Sedan grillade vi korvar, burgare, marinerad fläskfilé och marinerade kycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka
Jag har gjort rätt många Janssons Frestelse densenastetiden. Med denpotatisen strimlad i matberedaren med lök, blev Janssons så krämig och toppen god efter 45 minuter i ugnen, 175 - 200 grader. 45 minuter i ugnen,
För er som inte är det tänkte jag tipsa er om en riktigt god och krämig sallad som jag ofta brukar göra och ta med mig som matlåda (som ni ser påbilden så åt jag den i bilen igår påvägen hem, jag var hungrig och you gotta do what you gotta do)
Så härligt med gårdagens kontrast i färskt minne. Japp, lite påskinspiration utlovades igår pådenna kanal så det är allt bäst att vi gör slag i saken och helst omedelbums
Såsen har en frisk smak av dill och citrus och det känns härligt befriande från julmaten. Då var vi åter på plats i köket efter enliten minisemesterresa till närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.