Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman. 2 msk tomatpuré. 2 ägg. 600-800 g högrevsfärs. 2. Forma till cirka 2,5 centimeters tjocka hamburgerbiffar, då blir de inte torra utan saftiga och goda. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 2 msk tomatpuré. 2 ägg 0,5 dl mjölk. 600-800 g högrevsfärs
2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 420 g kycklingfilé. 2 tsk olivolja. 2 vitlöksklyftor, riven. 2 dl crème fraiche. 2 salladslökar, strimlade
Påbilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och ligger i en stekgryta. Nu har jag förberett dagens middag som blir 70-talets Flygande drakens Kycklinggryta
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Ni ser den högst upp till höger påbilden. Vi serverar alltid på tallrik - jag tycker det blir festligare så, och det ser så vackert med dekorerade tallrikar när gäster och familj ska sätta sig till bords
Jag bjöd då på en grekisk kycklinggryta som heter Kokkinisto, recept HÄR. -) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen
Bild från dagen då vi hade kafetömning på kvarvarande kakor, tårtor och bakelser. Det gör man så klart som man vill - men hallon, lakrits och choklad är en gudomlig kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.