Den här gjorde jag till mig och barnen förra fredagen. Nästa fredag blir det tacos då en kompis till min äldsta sover över och de har sedan länge sagt att de vill ha tacos
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Nu har turen kommit att skicka den vidare till er och nöjet är helt på vår sida. Kommer ni ihåg att vi nämnde att vår vän Madde i lördags hade bakat den absolut godaste focaccian vi hittills smakat när hon bjöd in till kalas
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.