Två prinskorvar provstekes i franskt smör. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck. De stoppade korvarna röktes väldigt lätt i min röklåda och sjöds sedan i 75 grader i 10-15 minuter tills de var klara. 10-15 minuter till
-). Det innebär helt enkelt att när Pågen lanserar nya bröd så får vi hem en låda med bröd som vi får testa och smaka oftast innan dem dykt upp i affären eller precis samtidigt
Vet inte om någon missat alla diskussioner om ”the bröd” på framförallt facebook. Originalet verkar i alla fall heta ”The helthified sub” och skapades av Maria Emmerich
Ibland blir man dock både barnen och vi vuxna less på "hembakta bröd" eller så är det för att man inte ha hittat några nya goda recept så då blir det att köpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.