Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Jag lovar dig, det är bara somdu tror. -) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
så är denna gratäng riktigt god. Men för mig var den inte en hit. besk smak. ) Men både ja och sambon satt här och sa jo men det funkar ju men inte det godaste vi ätit haha
Börja med misomajonnäsen. Smaka av med soja, lime och misomajonnäs. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.