Skär bort kanterna från brödet. Blöt upp brödet i kallt vatten i en bunke. Krama sedan ur all vätska. Lägg det urkramade brödet i matberedaren tillsammans med tarama och den finrivna löken
Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk – men det blir ett kort ett. Förra veckan köpte jag en klick tarama från en grekisk restaurang i stan och därför gjorde jag en taramosalata till ikväll
Glad påsk. Taramosalata Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk - men det blir ett kort ett. Förra veckan köpte jag en klick tarama från en grekisk restaurang i stan och därför gjorde jag en taramosalata till ikväll
Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk - men det blir ett kort ett. Förra veckan köpte jag en klick tarama från en grekisk restaurang i stan och därför gjorde jag en taramosalata till ikväll
Det är hiskeligt varmt i Sjöstaden. Hiskeligt varmt. Inte för att jag klagar, alternativet är ju inte att föredra, men tankarna går till Medelhavets klimat
Riv löken. Låt brödet ligga i blöt i mjölken ca 10 minuter. Krama ur överflödig vätska ur brödet, lägg det sedan i en matberedare tillsammans med rom, äggula och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.