– De är ju nordens egna, klimatsmarta superbär, man behöver inte köpa goji- eller acaibär som fraktats tusentals mil, säger Karin Olsson, matkonsult på Hushållningssällskapet i Uppsala
Jag gillar mat som sköter sig själv. Hittade ett sådant superbra recept på Matklubben. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan maten sköter sig själv i ugnen
Gärna en bit gott rimmat kött till och helst då kalkon för min del. Glöm inte att ta på brallor med resår i midjan - det finns risk att du inte fixar att knäppa byxorna efter maten
För mig är denna rätt mat för själen. Risotto är en rätt som nästan kommit att bli synonym med fin restaurangmat men verkligheten är att Risotto är prototypen av italiensk husmanskost och riktig "må bra" mat
Idag blev det en supergod Banan & Hallon kaka. Jag får snart panik på mej själv. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den"
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.