Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Marinera kycklingen minst i 30 min. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock)
Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling. Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt med creme fraiche i en stor bunke
TANDOORIKYCKLING. Kyckling som fått gosa till sig i kryddig yoghurtmarinad. Det är verkligen jättegott. En smakrik vardagsrätt som denna kan får den gråaste torsdag att kännas som lördag i Bombay (inte för att jag varit där men, ni fattar)
1. Tänd grillen eller sätt ugnen på 225 grader. koka riset. putsa lårfilérna. lägg dem i en plastpåse och blanda ner tandooripastan, se till att allt blandas väl
Tillagning. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling. Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke
Tandoorikyckling är väldigt gott, och riktigt simpelt. Tandoorikyckling, 4 pers. Servera med naanbröd och ris Tandoorikyckling, 4 pers 4st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.