På en fantastiskt trevlig vegetarisk restaurang i London som heter Carnevale förstod jag för första gången på allvar poängen med att para ihop linser med pasta
I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort mig otroligt nyfiken på otaliga frukostrecept
Good Food av Kristin Kaspersen. Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Laxpasta expressPasta som t ex. Farfalle200 g Lax1 finhackad lök2 nävar fryst spenat1,5 dl matlagningsgrädde1 skvätt olivoljaDet du gör här är du tillagar laxen 20 min ugnen på 180 grader
Det verkar som att Åse ”56 kilo” har hoppat på carbnite expressen. Har på sista tiden sett att sökstatistiken på mina inlägg om carbnites formligen har skjutit i höjden
Pannacotta i expressfart med limemarinerade jordgubbar. Ibland är det ju så att när man ska göra en speciell maträtt eller liknande saknas det oftast kanske någon speciell ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.